Online users

Follower

Sunday, October 20, 2013

Done!

Alhamdulillah. Done with KSSR course. Gila lah. 4 hari tadah telinga dari pagi sampai ke petang. Balik rumah terus flat. Macam ni rasanya pergi kursus. Al maklumlah, first time. Pengisian bagus cuma cara dijalankan tu agak bosan bagi aku. Dah la tempat nya tak beraircond. Kepam sorang sorang dalam dewan tu. Maybe next time dorang boleh pertimbangkan ubah pelaksanaan program. Buat la dalam bentuk yang fun sikit. Asyik asyik present.Huwargh.Bosan oi. Yang nak best sikit pun demo lesson/microteaching. Kelakor tengok cikgu senior berlakon. Still berbisa. 

Post gambaq ni kat FB. Candy Crush yang cenonet tu depa nampak. Muka kami sebesaq alam tak dak sapa pun nak komen. Hahaha.

Sekali sekala pergi kursus best sebab dapat release stress dari beban sekolah. Pergi kursus pun pukul 8 pagi. Tak ada la terkejar kejar sangat macam pergi sekolah. Yang penting, tak perlu nak stress mengajar budak. Only lasted for 4 days je la. Lepas ni masuk sekolah balik, rutin yang sama balik. Sabor jelah menanti cuti akhir tahun ni. Serius aku tak sabar nak tutup sekolah. Tapi, nak menempuh ke saat itu sangatlah hazab bagi aku. Ada je benda yang nak kena submit. Report la itu la ini la.Haish. This is what I choose to be. So, please stop complaining. Mana ada kerja yang tak stress. Ye dak?

 Group work. We have to come up with our own label using cursive writing. Yang follow insta aku tahu la pasal cursive writing aku. Macam tulisan sanskrit! 

 Sound circle for literature component. 

 Poem shape. Nampak tak bentuk slide tu? Hehe.

 Amboi Japirah. Besaq nya gelak. Pasai pa tak tau.

 Dapat kawan baru. Kak Sha. Umur dah 40 something tapi awet muda. Kebetulan terpakai baju sama colour on our last day. Haruslah mengabadikan kenangan. 

Group photo. Group 2. 

Selit sikit pasai earnings nuffnang. Dah lama tak update. Sekali tengok, 4 buffered. Woah. Selalu macam ni la. Time kita tak tunggu buffered tu la dapat. =)

Thank you Nuffnang =)

3 comments:

eDdY said...

kalo aku pon suka time kursus walaupon bosan..atleast dpt rilek skit kan..hehe :)

suezen said...

berseri2 haa muke ko zack...muke cikgu laa kate kan

Rose Azadir said...

Salam…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger