Online users

Follower

Friday, May 11, 2012

Gambar leak ke forum cari

Awal pagi tadi, dapat message dari cousin.

"Beb, awat I jumpa gambar U kat forum cari?"

Langsung tak terkejut. In fact, dah agak dah akan masuk. Ni tak lain tak bukan sebab entry gambar Neelofa waktu zaman MRSM dulu. 2 days before, ada senior kasi link kat FB pasal benda ni jugak. Tak sangka pulak sampai masuk forum cari. Kalau kat blog tu, lain cerita la. Time aku publish entry tu, aku tak disable right click lagi. Makanya, ada la malaun mana entah curi gambar tu letak kat blog dia. Siap claim gambar sendiri tak boleh tahan tu. Aku pun satu, tak letak watermark. Memang untunglah siapa yang dapat curi gambar tu sebelum aku disable right click. Nak marah pun tak boleh pasal memang aku sendiri yang publish kat blog ni. Tacing sikit tu ada la sebab orang tak letak credits to blog ni. Habis tak pasal pasal muka aku sekali pun turut famous kat forum cari tu. Hahaha. Tapi, gambar lama beb. Zaman muda remaja lagi. Kulit muka gelap serupa bontot belanga.Hang ada?

Lepas tu kan, aku pun saja saja la tengok balik entry bawah label "Lofa". Mak aii. Entry [ini] saja 12K hit blog ni. Punya hebat penangan Neelofa ni. Maaf ler kalau apa yang korang cari pasal Neelofa tak ada kat blog ni.


5 comments:

aReLaN said...

neelofa tu.hohoho

eDdY said...

ko kawan dgn artis z@ck..caya la..hehe

ada van de kamp said...

as expected! =)

Fabulous Me said...

yang, awat sampai la ni tak de watermark kt entry yg ade lofa tuh? Ni hang dok hapdet lgi sal dia, dr yg tatau jdi tau.. and amik curik lgi gmbr hang tuh.. pencurik bkn sorang. baik letak..

opinian jah

[z@ck] said...

Fabulous Me..
dah leak akak.so, buat cam na pun gambar tu dah tersebar.halal je lah.huhuhu.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger